In 2019 is er weer een Jaartraining Energiewerk en Healing!

Deze jaartraining is speciaal voor coaches, therapeuten, trainers of consultants die transformatie in gang zetten en energiewerk willen integreren in hun eigen visie en werkwijze. Je werkt in de jaartraining persoonlijk en spiritueel aan je eigen ontwikkeling, en je leert tegelijk hoe je die inzichten en oefeningen voor je cliënten kunt inzetten.

  • je leert de basisprincipes van het werken met energie: energie laten stromen, gronden, opvullen van je energieveld, werken met lichte en ook zware energie
  • je werkt met je eigen energieveld, met anderen, en je leert te werken met energie van relaties
  • je leert technieken om zwaarte en pijnlijke ervaringen los te laten en lichter te maken,
  • en je ontdekt hoe je vanuit het hier en nu open kan staan voor de toekomst
  • Je leert technieken voor zelfhealing en healing van anderen,
  • en je werkt met oefeningen die jou meer in je kracht zetten en je energieveld integreren.

Het resultaat van de jaartraining is dat je jezelf als helderder, krachtiger en evenwichtiger ervaart, en dat je dezelfde technieken voor zelfhealing en healing die je voor jezelf leert ook kunt inzetten in de begeleiding van je cliënten. In het inhoudsoverzicht van de jaartraining vind je meer informatie.

De jaartraining is een geheel van inzichten, ervaringen, en oefeningen en wat je leert kan je op vele manieren in je eigen werk integreren. Ik richt me op “professionals” in het werken met mensen, omdat ik mijn kennis en ervaring met energiewerk en healing graag doorgeef aan mensen die al een zekere ondergrond in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling hebben. De lessen kunnen compacter en sneller gegeven worden en bieden ook meer verdieping speciaal voor deze groep professionals.

Eén van mijn belangrijkste motivaties om dit werk te doen is, dat ik graag zoveel mogelijk mensen bereik met deze prachtige krachtige en uiterst effectieve manier van werken met je energie, psyche en ziel. Door mijn kennis door te geven aan professionals die dit weer doorgeven aan hun kring van cliënten bereiken we met elkaar veel mensen.

Als jij je door de inhoud van de training aangesproken voelt maar niet als coach of therapeut werkt, ben je natuurlijk ook welkom.

KLIK HIER voor een overzicht van de inhoud van de Jaartraining Energiewerk en Healing 2019!

 

Introductie-dagen

Er zijn 2 introductiedagen: 16 februari, en 9 maart 2019.

Op de ochtenden is iedereen die geïnteresseerd is welkom van 10 tot ongeveer 12 uur, bij INEEN in Amsterdam. Je krijgt een inhoudelijk overzicht van de training, een eerste les (theorie en praktisch energiewerk) en kan je natuurlijk alle vragen stellen die je hebt.
Ook komt aan de orde waarin de EWH-training van INEEN anders is dan andere basiscursussen in energiewerk.
Meld je aan door een email te sturen!

In de middagen is er een Online Introductie van 14.30 u tot ongeveer 16.30 u: via Zoom maak je met beeld en geluid met mij kennis. We doen een eerste les, je krijgt overzicht over de training, ik vertel wat de Energiewerk & Healing training bij INEEN bijzonder maakt, en je kunt al je vragen stellen. Ideaal voor wie wat verder weg woont en toch de introductie wil bijwonen!
Meld je aan door een email te sturen!

De jaartraining bestaat uit 7 hele dagen verspreid over de periode eind januari tot eind november 2019.  De hele dagen worden gegeven in Amsterdam. In de periode tussen de hele dagen zijn er steeds 3 online lessen en een online vragen-sessie. In de weken tussen twee hele dagen in is er ook minimaal 1 intervisie-oefen-bijeenkomst van deelnemers onderling.

 

Gronden, Grenzen, en Groeien

Het gevolgd hebben van de basis-training Gronden, Grenzen en Groeien is een voorwaarde voor deelname aan de Jaartraining Energiewerk en Healing.
Deze basis-training geeft je een kennismaking met de werkwijze van Margo en INEEN, en je leert de basis-oefeningen en achtergronden voor het kunnen werken met je eigen energie. Door deze basis-training vooraf te volgen kunnen we in de Jaartraining direct aan de slag.

Je kunt deze basis-training doen als online programma (beschikbaar vanaf 20 oktober, 8 modules in 8 weken) of als workshop in Amsterdam. Deelname aan de basis-training geeft recht op 1 maal deelname aan de workshop, en op het online programma (te downloaden). Je kunt dus zelf kiezen of je liever in je eigen tempo online lessen volgt, of liever een workshop bijwoont. Allebei mag ook!
Het is aan te raden om de eerste 4 modules doorgewerkt te hebben bij het begin van de Jaartraining Energiewerk en Healing.

Het online programma GGG komt beschikbaar vanaf 16 februari 2019.
Eerstvolgende workshop:

9 & 10 februari 2019, in Amsterdam

 

Kosten:

Je investering voor deze jaartraining bedraagt € 2500 ineens, of een betaling in 10 termijnen van € 250. Er is een korting van €250 als je in één keer betaalt.

Voor particulieren zijn deze bedragen inclusief 21% BTW.
Voor wie deze jaartraining zakelijk volgt (de BTW geheel of gedeeltelijk kan verrekenen, of deelname vergoed krijgt) zijn de tarieven exclusief 21% BTW.

 

Data:

We starten op 16 maart met een hele dag, in Amsterdam.
Daarna zijn er nog 7 hele dagen, en tussen de dagen in blokken van 4 live online lessen via Zoom.

Ook als je verder weg woont kan je dus meedoen. De training duurt tot half december 2019! Overleg met de deelnemers over de definitieve data is zeker mogelijk.

 

Aanmelden en informatie:

Stuur me een bericht (margo@ineen.org) en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek! We bekijken dan wat je zoekt en of de jaartraining hier antwoord op kan geven.

ineen