Eind november is de start van de jaartraining Energiewerk en Healing 2017-2018. 

De tekst hieronder is een voorlopige tekst.

 

Komend cursusjaar plan ik weer een Jaartraining Energiewerk en Healing.
De vorm is anders dan in vorige jaren: om de training ook toegankelijk te maken voor mensen die verder weg wonen, heb ik gekozen voor intensieve weekenden met 6 tot 8 weken tussenruimte. In die tijd tussen de weekenden zijn er online lessen, webinars en vragen-sessies.
In de weekenden wordt de vrijdagavond besteed aan Zelfhealing en eigen proces, en wordt op zaterdag en zondag het thema van de betreffende module uitgebreid behandeld. Op zaterdag ligt de nadruk op innerlijk werk, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Op zondag kijken we meer naar buiten en gaat het over het toepassen van energiewerk en healing-technieken in het dagelijks leven, in je werk, en hoe energiewerk (en healing!) te gebruiken in een eigen bedrijf of praktijk, of project, vereniging, organisatie.

Er wordt nog gewerkt aan de opzet van het programma. Binnen een paar weken volgt uitgebreid bericht op de website en via deze Nieuwsbrief.
Een harde voorwaarde voor deelname is er niet. Het belangrijkste is interesse, commitment en er echt zin in hebben. We hebben een gesprek vooraf om te zien of het klikt. Het programma Kanay (de online lessen, eventueel met het weekend) is onderdeel van de jaartraining. Als je Kanay eerder hebt gevolgd dan geeft dat een basis voor de jaartraining. Als je Kanay nog niet volgde dan kan je er in oktober mee beginnen, en tijdens de jaartraining afronden.

Eind oktober is er een weekend Kanay: een live-weekend wat open staat voor deelnemers aan de online training Kanay. Een ideale manier om de basis te leggen voor de jaartraining Energiewerk en Healing, en te ervaren of deze manier van aan jezelf én aan je leven, werk of bedrijf werken, iets voor je is. Pas na het Kanay weekend beslis je of je de hele jaartraining wilt volgen.
Mensen die eerder Energiewerk en Healing bij Margo/INEEN deden, kunnen meedoen voor de helft van de gewone prijs.

De jaartraining Energiewerk en Healing bestaat uit 7 modules van twee en een halve dag, diverse online lessen, een werkboek en extra ondersteuning. De jaartraining wordt gegeven in de periode eind november 2017 tot begin september 2018.

Vrijdagavond: zelfhealing, bespreking van het huiswerk, onderlinge healings.

Zaterdag: theorie van het thema van de module, en zelfhealing- en healing-oefeningen in het kader van het thema. Op zaterdag ligt de nadruk op persoonlijke groei, innerlijk werk en uitwisseling van healings gericht op je eigen proces.

Zondag: Vervolg theorie, en onderling oefenen van healing-technieken, toepassen van energiewerk in het dagelijks leven, in werk of eigen praktijk/bedrijf, energiewerk gericht op werk in de wereld.

Voorlopige data (2017-2018):

28-29 oktober: Kanay, 7 Stappen naar Zijn wie je Bent. Basis voor de jaartraining in combinatie met de online training Kanay.

24-25-26 november: Module 1

15-16-17 december: Module 2

26-27-28 januari: Module 3

9-10-11 maart: Module 4

13-14-15 april: Module 5

8-9-10 juni: Module 6

31 augustus, 1-2 september: Module 7

 

De inhoud:

Module 1: Wat is healing, basistechnieken, achtergrond van healing in de Inka-traditie, de Tolteekse traditie en de aura-chakra-benadering. De drie fasen in een healing, voor de healer, en voor degene die de healing ontvangt. Verbinding met hartenergie en het healingveld.

Module 2: Het belang van energiewerk en (zelf-)healing voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Een model van ontwikkeling van bewustzijn en persoonlijke kracht. Healing gericht op processen van groei en ontwikkeling.

Module 3: Relaties. Healing-technieken voor relaties, voor groepen van meerdere mensen, healing op afstand. Technieken voor het verbeteren van persoonlijke relaties en je relatie met een andersoortig veld van energie (zoals een huis, een baan, een eigen bedrijf, geld, etc.)

Module 4: Oude energie loslaten. Healing van oude patronen, trauma, oude ervaringen, healing van het verleden, en van de toekomst. Oude patronen en zware energie in leven, werk, van plekken, situaties.

Module 5: Herstel van de verbinding met je levensopdracht, je missie, met de bronnen van energie voor dit leven. Contact met je essentie, het healen van grotere velden van energie.

Module 6: Zelfhealing en healing van je 7 interne krachten (helder zien, spreken met kracht, essentie voelen, liefde&wil, verbinding met de wereld en keuzes maken, je eigen kracht kennen en gebruiken, en het vermogen los te laten). Technieken voor het creëren van je eigen werkelijkheid, mogelijkheden en beperkingen.

Module 7: Integratie van verschillende techieken en modellen, en het opbouwen van helende kracht. Healing in subtiele lagen van het energieveld. Integratie van energie tot kracht voor het werken in de wereld.

 

 

Vraag meer informatie bij Margo: margo@ineen.org.

ineen