Gronden, Grenzen en Groeien

– een online training van 12 lessen, zelf doen in je eigen tempo
– plus een weekend op 24 & 25 maart 2018
– of een weekend op 7 & 8 juli 2018

In deze online training leer je in 12 compacte lessen hoe je met energiewerk
– jezelf goed kunt gronden,
– je grenzen stevig neerzet
– en hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten tot groei en bloei kunt brengen.

 

Deze training is een hele goede manier om te leren:

 • beter te gronden, steviger in je vel te zitten
 • meer verbonden te zijn met je bronnen van energie
 • meer in contact te zijn met de wereld om je heen (zonder er last van te hebben)
 • meer in het hier en nu te leven, verbonden met het veld van energie om je heen
 • je grenzen beter aan te voelen en jezelf steviger neer te zetten
 • en die grenzen op een organische manier van binnenuit neer te zetten
 • meer contact te maken met de bronnen van energie die jou voeden
 • en je verder te ontwikkelen tot degene die je in wezen bent

Je krijgt na aanmelding elke dag een les toegestuurd: 3 maal 4 lessen over respectievelijk gronden, grenzen, en groeien. Eerst kijk je een video, en daarna volgt een geleide energie-meditatie waarin je het geleerde toepast. De lessen bouwen op elkaar voort en in de energie-oefeningen herhaal je steeds wat je in de vorige stappen leerde, zodat je al het geleerde met elkaar integreert. De lessen nemen per dag ongeveer een half uur in beslag. Natuurlijk kan je ook langer over de training doen. Het kan in 12 dagen, maar als je meer tijd wilt nemen dan ben je daarin helemaal vrij.

Alle lessen kan je downloaden naar je eigen computer, zodat je de training voor altijd in je bezit hebt, en op elk moment dat jij dat wilt weer kunt herhalen.

De online cursus is geschikt voor iedereen, beginner of gevorderde. Ik werk vanuit de Inka-filosofie en het Inka-energiewerk: een duidelijke en praktisch gerichte manier van werken met energie, die zich al honderden jaren bewezen heeft als zeer krachtig en effectief.

Extra: Workshop

Naast deze online lessen is in de training inbegrepen dat je op een zelfgekozen moment, in het jaar na aanmelding, een weekend kunt bijwonen waarin we werken met de theorie en de oefeningen van de online training, maar dan live in een groep!

Data in de komende tijd zijn: 24 & 25 maart 2018, en 7 & 8 juli 2018 (beide in Amsterdam).

NB: Het is ook goed mogelijk om eerst de workshop te doen, en daarna de online training te gebruiken om te verdiepen en te herhalen. Kies zelf wat jou de beste manier lijkt.

 

Aanmelden

Ga naar https://ineen.mijnecourse.nl/courses, zoek in de lijst met online cursussen de cursus Gronden, Grenzen en Groeien, en meld je aan! De rest wijst zich vanzelf.

Je kunt je aanmelden vanaf 16 maart, en ontvangt na aanmelding direct de Introductie.
De online lessen komen met 1 per dag vanaf 19 maart vrij, en vanaf dan kan je ook op elk gewenst moment aanmelden. Het weekend is inclusief aan de training, en wordt 3 tot 4 keer per jaar gegeven. Je kunt zelf kiezen wanneer je een weekend wilt doen.
Eerstvolgende keren: 24 & 25 maart, en 7 & 8 juli 2018.
Voor het weekend moet je je apart opgeven!
Stuur daarvoor een email naar margo@ineen.org

Deze workshop of online training kan natuurlijk ook los gevolgd worden, zonder deelname aan een ander programma. Het is een prima manier om de basis van energiewerk te leren kennen en oefenen en de “tools” te krijgen om verder te werken aan je eigen ontwikkeling en heling met behulp van deze kennis en oefeningen.

De lesstof van deze training is voorwaarde als je wilt deelnemen aan de jaartraining Energiewerk voor Professionals, of de Healers-opleiding. Je doet dan of de online training, of het weekend.

Lokatie van het weekend: Afhankelijk van het aantal deelnemers. Als je je opgeeft voor het weekend hoor je of er plaats is, en waar in Amsterdam de workshop gegeven wordt.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 10. Bij minder dan 4 deelnemers kun je de online versie van de workshop doorwerken en een volgende keer deelnemen aan de workshop. Bij meer dan 10 deelnemers kunnen de eerste 10 deelnemen aan de weekendworkshop en de overigen kunnen de online versie doen en een volgende keer aan de workshop deelnemen.

Kosten: De totaalprijs is €147 (excl. 21% BTW) voor de online training en de weekendworkshop (nu of een volgende keer) samen.

Wil je deelnemen? 

Ga naar ons online trainingen-platform MijnEcourse en zoek bij Cursussen de training Gronden, Grenzen, Groeien. Je leest daar nogmaals deze informatie, en je kunt je direct aanmelden. Je ontvangt dan een introductie, en vanaf de volgende dag staat er elke dag een les theorie plus geleide energie-meditatie voor je klaar.

Heb je nog vragen? En wil je meedoen met het weekend?

Stuur een email naar margo@ineen.org. Ik stuur je antwoord en je hoort van me of er plaats is in het weekend.

 

Onderwerpen van de training:

Deel 1: Gronden

 1. gronden vanaf het basis-energie-centrum
 2. gronden door contact met aarde-energie
 3. gronden vanuit het buikcentrum
 4. gronden in 6 richtingen en vanuit het hart

Deel 2: Grenzen

 1. je energiebel en ontmoeting met anderen op je grens
 2. zware energie eten en verteren (dit leer je nergens anders!)
 3. je energiebel compact maken, bescherming creëren op een naar binnen gerichte manier)
 4. grenzen van binnenuit, organisch grenzen laten ontstaan, aanval/verdediging/vermijding

Deel 3: Groeien

 1. voeding ontvangen uit de 4 universele natuurenergieën
 2. heling ontvangen vanuit de 4 universele natuurenergieën
 3. groeien en bloeien: al je mogelijkheden tot bloei brengen
 4. vier maal een geschenk: geven wie je bent

  We werken met meditaties (energiewerk), theorie en uitleg, energetische oefeningen, en wat er verder nodig is om goed door te dringen in de lesstof. In het online lespakket krijg je toegang tot de presentatie (als pdf en video) en bij elke les hoort een audio-opname (mp3) met een energie-meditatie. De pdf en de mp3 zijn voor je eigen gebruik te downloaden.