Ineen Individueel

Doelen verhelderen? Schilderij5margo_k_-_vipdag_500x600
Inzicht vergroten?
Belemmeringen opruimen?
Beter gronden en groeien?
Grote vragen?
Stappen zetten?

Als je meer zicht wilt op
waar je staat,
waar je heen wilt, en
wat er in de weg zit,
dan is individueel werken met Margo 
misschien iets voor jou. 

 

Opties voor individueel werk:

 • Een Intensive van een hele of halve dag, helemaal “op maat” voor jouw vraag rond een persoonlijk of werk-gerelateerd thema.
 • Een traject van 2 tot 4 sessies van 1.5 uur rond een bepaalde vraag of thema (duur: 1 tot 3 maanden).
 • Een proefsessie van eenmalig 1.5 uur, om kennis te maken met Margo’s werkwijzen en om een gefundeerde keuze te maken voor een vervolgtraject.

Kijk hieronder op deze pagina voor meer over individuele consulten!

 

Ben je coach, therapeut of trainer

en geïnteresseerd in een langer traject om met intensieve persoonlijke begeleiding, werk aan meerdere thema’s in je leven, je bedrijf of je werk, en ondersteuning met online modules over diverse thema’s? Kijk op de pagina Living Your Gift!

 

Hele of halve dag Intensive:

Als je graag een hele of een halve dag onverdeelde aandacht voor jou en je vraag wilt hebben, dan is de Ineen Intensive een uitstekende mogelijkheid om snel, diepgaand en krachtig hulp te krijgen bij het in kaart brengen van je persoonlijk leven, je werksituatie of de vragen die je rond je bedrijf hebt. Je gaat naar huis met inzicht, overzicht en je weet welke stappen je gaat zetten. Een Intensive kan een hele dag zijn, of een halve dag.

Lees hier meer over de Ineen Intensive….

 

Traject van 2 tot 4 sessies:

Het uitgangspunt bij een traject van een aantal sessies is altijd dat er ruim aandacht gegeven wordt aan 5 aspecten:

 1. waar sta je nu, wat zijn je vragen, wat heb je al bereikt, ervaren, ontdekt
 2. waar wil je naar toe, en wat dient zich aan vanuit de toekomst
 3. wat zit er in de weg, wat draag je met je mee, en wat wil je loslaten
 4. welke stappen zijn er nodig, en wat is nu aan de orde
 5. welke “tools” heb je nodig: concreet, lessen, inzichten, energiewerk, meditaties


Met welke thema’s komen mensen bij mij?

 • vragen over zingeving in persoonlijk leven of werk: “is this all there is?”
 • je eigen kwaliteiten beter leren kennen en ermee naar buiten komen in leven en werk
 • relatie-vragen (partners, ouders, kinderen, vriendschappen)
 • complexe keuzes waarin helderheid gewenst is (persoonlijk of werkgerelateerd)
 • het bewust creëren van je leven (de mogelijkheden en de grenzen daaraan)
 • een betere balans zoeken tussen het rationele/intellectuele denken en het hart, gevoel en contact met je kern; en de keuzes die je kunt maken en de stappen die je gaat zetten
 • vragen over spirituele ontwikkeling en groei: als je er in vastgelopen bent, of juist naar een volgende fase wilt ontwikkelen
 • energetisch willen werken aan depressie, angst, stress, burn-out.

 

Hoeveel sessies?

Het is mijn ervaring dat mensen niet werkelijk geholpen worden met een enkele losse sessie. Daarom werk ik vrijwel altijd in langer durende of intensieve trajecten, zoals een hele dag, twee of drie halve dagen met een aantal weken er tussen, of een traject van meerdere sessies.
Een sessie duurt minimaal 1.5 uur (tot 2 uur) en vrijwel altijd spreken we een traject af van 2 tot 4 keer.

Alleen dan kan ik je de belofte doen dat je na afloop werkelijk meer inzicht hebt in je vraag, dat je helderder bent over de stappen die je kunt en wilt zetten, en dat je de “tools” hebt gekregen om daar zelf verder mee te gaan.

Een enkele sessie is geen “quick fix”. Inzicht krijgen, oude lading en blokkades opruimen, nieuwe acties in gang zetten: verwacht niet dat het er allemaal is in anderhalf uur. Het is een proces. Neem er de tijd voor. Alleen dan heb je écht iets aan deze vorm van begeleiding.

 

Uitproberen? Proefsessie!

Als je wilt uitzoeken of mijn manier van werken iets voor je is, kan je een proefsessie doen. Dat is een sessie van 1.5 uur waarin één vraag centraal staat. Je kunt dan mijn manier van werken ervaren en na de proefsessie kiezen of je een langer traject wilt aangaan.
Een proefsessie heeft als doel een eerste stap te kunnen zetten in de richting van je doel of oplossing van je vraag. Eén sessie is niet bedoeld als afgerond traject.

 

Hoe werkt Margo?

Natuurlijk beginnen we met inventarisatie van wat er speelt, wat je vraag is, en wat je graag wilt bereiken met het traject, of dat nu één dag is of één of meerdere sessies.

Door middel van een energie-reading breng ik in kaart wat zich afspeelt in de diepere lagen die achter, of onder, je vraag liggen. Een probleem wordt nooit opgelost op hetzelfde niveau als waarop het is ontstaan. De beste keuzes die je kunt maken zijn de keuzes die je eerder nog niet als mogelijkheid herkend had. En omdat binnen en buiten elkaars spiegel zijn, is het enorm verhelderend om de binnenkant van jou of je bedrijf waar te nemen, waardoor duidelijker wordt wat zich aan de buitenkant afspeelt.
Energie die blokkeert of vastloopt zorgt voor hindernissen, blokkades of onduidelijkheid in de dagelijkse zichtbare werkelijkheid. Energie volgt intentie. Het is dus belangrijk je onbewuste energie en intentie duidelijker te krijgen, waardoor je met meer bewustzijn nieuwe stappen kunt zetten, die jou nieuwe ervaringen zullen opleveren.

Technieken die ik gebruik: coaching-gesprek, energie-reading, geleide meditatie en visualisatie, energetische technieken uit verschillende spirituele tradities, opstellingen (zowel familie- als organisatie- of bedrijfsopstellingen),  healing, en ontspanningsoefeningen.

Doelen
Natuurlijk zijn deze technieken niet waar het om gaat – het gaat er om dat je verder kunt, zwaarte loslaat, helderheid krijgt, meer in je kracht staat en weet welke stappen je gaat zetten. Samen op zoek naar waar het echt om gaat, en de “tools” te krijgen die je daarheen brengen. Jouw behoefte staat centraal, de manier van werken pas ik daaraan aan.

Waar nodig en mogelijk bied ik materialen aan in de vorm van online modules, opnames van webinars, teksten of geleide meditaties. Van de sessies wordt altijd een geluidsopname gemaakt. Zo heb je na afloop van de dag of het traject op jou afgestemde materialen waar je zelf mee verder kunt.

Denk niet dat het zweverig wordt.
Ik ben een nuchter en praktisch ingesteld iemand, en zoek samen met jou naar wat werkt, in je werk, je bedrijf, je dagelijks leven, je relatie.
Ik werk met spirituele technieken uit oude wijsheidstradities omdat 25 jaar ervaring me geleerd heeft dat het werken met en in energie de snelste, meest effectieve en ook meeste krachtige manier is om helderheid te krijgen en verandering in gang te zetten.
Ik heb een eigen manier van werken ontwikkeld waardoor ik die oude kennis en oefeningen kan inzetten op een moderne, praktische en efficiënte manier.

Ik heb de vaardigheden en jarenlange ervaring van klinisch psycholoog zijn (1986, Universiteit van Amsterdam), ik ben opgeleid als coach-counselor (Europees Instituut, 1995) en werkte jarenlang individueel en in groepen met mensen met chronische stress en burn-out (2004-2012). In de jaren 1988-1991 volgde ik een opleiding tot aura & chakra healer en reader, en in 1993 gaf ik mijn eerste workshop Werken met Energie.  In 1995 begon ik officieel mijn eigen praktijk als psycholoog/healer-reader, en vanaf 1996 tot nu toe geef ik naast individuele consulten ook workshops, trainingen en een driejarige opleiding in het werken met energetische technieken. De laatste jaren zijn daar een aantal online cursussen bij gekomen.

Mijn hele leven al ben ik bezig met oude wijsheidstradities en een spirituele benadering van psychologische thema’s en zingevings-vragen. Vanaf 2003 heb ik me intensief bezig gehouden met de Zuid-Amerikaanse Inka-traditie, wat mijn spirituele thuis is geworden. Daarnaast heb ik me verdiept in de Azteeks-Tolteekse traditie, Tibetaans Boeddhisme, Systemisch opstellingen-werk en energetische Tao-training.

Individuele sessies bij mij zijn gericht op groei en ontwikkeling in je persoonlijk leven, werksituatie of eigen bedrijf. Ik beschouw mijn cliënten niet als ziek en de sessies bij mij worden dus niet vergoed door zorgverzekeringen.

 

Business-readings

De laatste jaren heb ik me intensief verdiept in de kennis en vaardigheden die in deze tijd nodig zijn in het werken als coach-therapeut-trainer in zelfstandig ondernemerschap. Vanuit de opleidingen die ik volgde en het werk in mijn eigen bedrijf deel ik mijn ervaringen ook graag met anderen.
In een business reading kijk ik naar de energie van je bedrijf, en van jou als zelfstandig ondernemer in dat bedrijf. Door de onzichtbare energetische blauwdruk zichtbaar te maken krijg je verrassende inzichten en ontdek je nieuwe mogelijkheden in jezelf en je bedrijf.
Een business reading kan gecombineerd worden met coaching.

 

En hoeveel kost het?

Intensive:
Een hele dag Intensive kost €997 (ex 21% BTW, inclusief heerlijke lunch), een halve dag €479 (ex 21% BTW, geen lunch). Bij een Intensive hoort een korte voorbereiding en een nagesprek na een tot twee maanden, beide van een half uur tot een uur.

De trajecten in het kader van Living Your Gift worden op maat samengesteld en kennen een eigen prijsstelling.

Een traject van meerdere sessies:
Elke sessie duurt 1.5 tot maximaal 2 uur en kost €225.
Normaal gesproken werk ik thema-gericht in een traject van 2 tot 4 sessies met 2 tot 4 weken tussen de sessies. Een traject van 4 sessies duurt dus maximaal 3 maanden.
Een traject van 2, 3 of 4 keer kost resp. €450, €675 of €900.

Een proefsessie (alleen de eerste keer) duurt 2 uur en kost €200.

 

Particulieren:
Voor mensen die de sessies privé betalen en dus geen BTW kunnen verrekenen zijn deze prijzen inclusief de verplichte 21% BTW.

Zakelijke consulten (via bedrijf of als zzp-er):
Een traject kost €450 (2 consulten), € 675 (3 consulten) of €900 (4 consulten), exclusief 21% BTW.
Een proefsessie kost € 200.

 

Extra en praktische informatie:

Voorgesprek
In een (telefonisch) voorgesprek van een half tot één uur bespreken we wat voor jou de beste optie is. Dit gesprek is oriënterend en gratis, en bedoeld om de juiste keus te maken om wel of niet met mij te gaan werken. Als je kiest voor een traject met mij dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Locatie: Amsterdam of via Skype/Zoom
Consulten vinden in principe plaats in mijn werkruimte aan huis in Amsterdam Zuidoost.
Hier vind je het adres en aanwijzingen over hoe er te komen.
Maar niet iedereen woont in de buurt of wil of kan naar Amsterdam reizen.
Daarom zijn ook sessies mogelijk via Skype of Zoom. Gesprek, reading en healing, energiewerk en meditaties zijn allemaal mogelijk op deze manier. De kosten zijn hetzelfde als voor “live” consulten.

English
Sessions can be held in English for people who do not speak Dutch. Most of the online modules will also be available in English.