Ineen 2017 - 2018 
Gratis 12 Heilige Nachten Challenge

 Ontdek de Kracht van je Intentie en bereik je doelen!

Maak je doelen helder,

Ontdek wat je werkelijk wilt

Ruim op wat in de weg zit, en

Ga ervoor!

Leer jouw kracht omzetten in resultaat

Heb je plannen voor 2018? Maak je goede voornemens? Stel je jezelf doelen?  
En, lukt het, bereik je je doel, heb je resultaat, hou je je aan je intenties?

Je haalt je doelen eerder en makkelijker als je heel helder hebt waar het je om gaat. Als je doelen ECHT bij je passen. Als je niet meer gehinderd wordt door de herinnering aan al die keren dat het niet lukte. Als je je kracht reëel inschat. EN als je het erop waagt jezelf die extra zet te geven, als je die extra stap wilt doen. Als je de uitdaging aangaat. 

Wat kan ik bereiken met het meedoen aan de Challenge?

Jouw intentie is enorm krachtig. Leer die kracht omzetten in resultaat! Merk wat er in je weg staat, en hoe je dat kunt opruimen. Ontdek wat je werkelijk wilt, en zet in de wereld waar het je echt om gaat. 

Leer de kracht van je intentie kennen, gebruiken en  versterken! Ga de uitdaging aan! 12 dagen, of avonden, of nachten: 12 keer meedoen, 12 keer een tekst lezen, een video kijken, 12 stappen zetten om de kracht van je intentie ten volle te ontwikkelen. Het kost niet veel tijd (een kwartiertje per keer, per dag), en het kan heel veel opleveren...


Ook voor ondernemers

Heb je een eigen bedrijf of praktijk? Gebruik deze gratis training om helderheid te krijgen over je doelen voor het komend jaar, en maak de kans dat je intenties werkelijkheid worden zo groot mogelijk!

Ben je coach of trainer, therapeut, adviseur of healer? Leer in deze gratis training de uiterst krachtige en werkzame technieken die je toepast voor je eigen ontwikkeling of voor die van je cliënt. cliënten. 

Wil je jezelf ontwikkelen en meer weten over
de kracht van energie, van intentie?
Wil je leren hoe je dat gebruikt in je dagelijks leven?
Dan ben je hier helemaal aan het goede adres!


Wat houdt de 12 Heilige Nachten Challenge in?

12 dagen lang staat er 's ochtends een nieuw deel van de training voor je klaar. Stap voor stap krijg je meer helderheid over je intenties, over wat jou in de weg zit, over hoe je die intentie zo krachtig mogelijk kunt waarmaken, zodat je je doelen bereikt. 

Je krijgt elke dag een email met een korte les over de stap van die dag, en een link naar de video die op de website voor je klaar staat.  In de video krijg je uitleg, en we doen een korte oefening, energiewerk, of geleide meditatie.

Je leest en kijkt op je eigen tijd, je eigen moment. Je eigen dag -- want als je eens een of een paar dagen niet mee kunt doen, dan kan je dat later inhalen. Het leukste is natuurlijk om echt gedurende deze 12 dagen (en nachten) mee te doen, maar je kunt ook heel goed later nog inhaken, je eigen tempo kiezen, je eigen moment. Voorkennis is niet nodig, ervaring met meditatie of energiewerk ook niet. 

​ 

Waarom 12 lessen en waarom 12 Heilige Nachten? 

De 12 Heilige Nachten zijn de nachten van 1e Kerstdag tot de nacht van 5 op 6 januari. Het is van oudsher een tijd van naar binnen keren, je innerlijke wereld onderzoeken, om vanaf Driekoningen (6 januari) met meer bewustzijn, inzicht en zelfkennis de wereld vernieuwd en krachtig in te gaan, te doen wat klopt en voor elkaar te krijgen wat je je voorneemt.

 Lees hier meer over de achtergrond en geschiedenis van de 12 Heilige Nachten...

Margo Kistemaker,
coach, trainer en docent

Vor meer Helderheid en Resultaat

Voor meer Helderheid en Resultaat in 2018, zowel zakelijk als privé

Geef je nu op voor deze nieuwe 12 Heilige Nachten. 
In de afgelopen jaren deden honderden mensen mee. Elk jaar is er een nieuw thema. 

Grijp deze kans!

 Graag sturen we je op 24 december de informatie per email,  waarmee je de 12 Heilige Nachten Challenge kunt starten.

Geef je op, doe gratis mee en ontdek de enorme kracht van jouw intentie!

We zullen zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.
Door je hier op te geven voor de Challenge, zullen we je ook regelmatig op de hoogte houden over  coaching, nieuwe artikelen, trainingen en opleidingen

Deze (gratis) training neemt je mee op het pad van intentie naar resultaat, van doelen stellen naar doelen halen, van contact met je diepste innerlijk naar het vormgeven van je intenties in de buitenwereld. 

Voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen, voor coaches, trainers en therapeuten, voor ondernemers en plannenmakers -voor iedereen die meer helderheid zoekt, en resultaat wil vinden.

Zet de Kracht van Intentie in om jouw doelen te bereiken in 2018

Ontdek je deze 12 Heilige Nachten Challenge-training ná 24 december en wil je toch graag meedoen?
Dat kan!
Als je op of na 24 december aanmeldt en start dan ontvang je de lessen die al geweest zijn allemaal tegelijk aan het begin.
Daarna ga je verder in het ritme van de 12 Heilige Nachten.

De 12 Heilige Nachten training "De Kracht van Intentie" is gratis beschikbaar tot en met 31 januari 2018. Daarna wordt deze omgevormd tot een betaalde training.