Ben je op zoek naar helderheid?

Verlang jij naar antwoorden op je vragen, over je doelen of je wensen? 

 • Wil je onderzoeken wat jou nou echt belemmert, tegenhoudt of wat je in de weg zit bij wat je wil bereiken?
 • Wil je leren hoe je jezelf, je bedrijf of werksituatie stevig in de wereld kunt zetten?
 • Wil je meer inspiratie en energie uit je eigen bronnen?

Ik ben Margo Kistemaker en ik help je graag!

De verbinding vinden met wie je werkelijk bent en wat jij op jouw unieke wijze met je leven, werk en/of je bedrijf in de wereld wil zetten!

Er zijn veel veranderingen aan de gang in de wereld en dat vraagt veel van je. Zoals de acties die je moet ondernemen om bij te blijven, en de innerlijke veranderingen die nodig zijn overeind te blijven, en verder te gaan. Overspoeld met informatie blijf je soms meer “aan de buitenkant” leven en verlies je het contact met je “binnenkant”, met wie je echt bent, wat echt belangrijk is, wat je echt in de wereld wilt zetten, en wat jouw unieke manier is om dat te doen. 

Als je verandert wat jou belemmert, kun je pas op zoek naar de doelen die werkelijk bij je passen. 

Heel vaak hoor ik om me heen dat mensen op zoek zijn naar helderheid over hun pad, oplossingen voor de obstakels die ze tegenkomen en manieren om hun doelen te bereiken. Ook ik ben daar (meerdere) keren geweest en ik voel me daar erg door gegrepen. Iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen. Maar er zijn ook overeenkomsten en we kunnen elkaar erbij helpen.

Vind het contact met je 'binnenkant' weer terug

Als je jezelf kent weet je welke wensen je hebt, en welke doelen voor jou belangrijk zijn. En als je weet wat jou belemmert, en je daar iets aan kunt doen, dan kun je pas op zoek naar de doelen die werkelijk bij je passen. Met die kennis en juiste keuze, kun je deze doelen ook makkelijker (zelfs op een natuurlijker manier) waarmaken. Van daaruit kun je verder groeien en bloeien, op je eigen unieke wijze.

Zou je graag weer 'jezelf' willen zijn, of willen ontdekken wie je bent? Zou je meer in je bedrijf willen duiken en zicht krijgen op wat er speelt en hoe je daar mee verder kunt?

"Werk in de onzichtbare wereld minstens zo hard als in de zichtbare wereld" (Rumi)

Dit citaat staat al jaren in het Engels onder mijn emails. Mijn ervaring is dat we vanuit de verborgen laag in onszelf ons leven en werk creëren. Het onzichtbare leren kennen is wezenlijk voor het bewust vormgeven van het zichtbare.

Leef het leven dat je wil leven!

Soms sta je voor keuzes die niet makkelijk zijn. Zwaarte en niet-weten vreet energie. Je denkt in cirkels. Je voelt een knoop in je maag, een steen op je hart. Je komt er niet toe stappen te zetten.  En je weet lang niet altijd wat er precies aan de hand is.

Je bent niet zo energiek, creatief of positief als je graag zou willen. Je loopt vast en weet niet meer welke kant je op wilt.

Weet jij wat jouw doelen zijn en hoe je die kunt bereiken?

We willen bewuster zijn, helderder, krachtiger kunnen kiezen. Meer voor anderen betekenen. En weten hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Een hoger doel, met de voeten stevig op de aarde. 

Uitdagingen in het heden:

 • Vastlopen in (teveel) (goede) ideeën en ze niet van de grond krijgen 
  Je loopt constant met wensen en nieuwe ideeën in je hoofd, maar komt er op de een of andere manier niet aan toe om ze uit te voeren, omdat je te weinig energie hebt of gewoonweg geen tijd
 • Je weet niet meer waar je moet beginnen
  Er komt zoveel op je af, zoveel prikkels, boeken die je wilt lezen, sociale contacten die je moet onderhouden, je mail die je bij wil houden, maar je wil ook zoveel helpen en bijleren... zodat je niet meer weet waar je moet beginnen
 • Het is moeilijk een richting te vinden
  Je voelt je verdwaald omdat je je doelen niet meer helder voor ogen hebt en je leeft in je hoofd en je leeft je dagelijkse leven. Je hebt niet het gevoel dat je bezig bent met 'het grotere doel'. Je start met je bedrijf maar weet niet precies wat bij jou past. Of je bent al jaren bezig en bent ver afgedwaald van je idealen en je essentie. Waar deed je het ook alweer voor?

Een zoektocht naar bewustzijn

Ook ik heb hiermee geworsteld, soms meer dan op andere momenten. En nog steeds leer ik elke dag.

Toen ik werkte als psycholoog-coach werkte ik al met energie en healing als (extra) gereedschap. Ik merkte al snel dat ik er veel aan had en breidde mijn kennis uit. Ik volgde een opleiding waarin ik leerde werken met energie en intuïtie, mijn gevoeligheid leerde omzetten in helder waarnemen en communiceren, en ik ontwikkelde een heel eigen manier van werken. Ik hield me bezig met verschillende spirituele richtingen, leerde bij als psycholoog en gebruikte dat allemaal met succes voor mezelf en voor mijn cliënten. Ik volgde intensieve opleidingen om mijn bedrijf sterker te maken, en anderen te kunnen adviseren. Ik leerde stappen te zetten.

Ik ontmoette een wijze leraar uit Peru en leerde van hem over de visie en levenshouding van de Inka's. Ik volgde lessen bij meer Inka-leraren en leerde in Peru bijzondere mensen kennen. Ik ontdekte dat de Inka-traditie mij enorm krachtige en efficiënte technieken kon leren die ik kon toepassen in het begeleiden van mijn cliënten en het lesgeven aan mijn cursisten. Manieren voor het omzetten van zwaarte in lichtheid en energie, voor het leren kennen van je eigen essentie, leven vanuit wie je werkelijk bent, het verwezenlijken van je (werkelijke) doelen. 

(h)erkennen is de eerste stap...

Herkennen van de rode draad in je leven, van je essentie, van wat je altijd al wist maar wat ondergesneeuwd raakte in de waan van alle dag. Erkennen dat er veel meer mogelijk is, leren hoe je bewustzijn versterkt, zelfvertrouwen vergroot, hoe je helemaal in je kracht kan staan.  Inventariseren waar je staat, wat je tegenhoudt, en weten waar je heen wilt. En dan een stap zetten. En weer een, en weer. En dan kom je er, bij je doel, je wens, bij dat wat jij in de wereld wilt zetten.

Ik werkte met mensen aan hun bedrijf en begreep dat deze oude kennis en technieken van onschatbare waarde zijn voor mensen hier, in het hectische leven, die keuzes moeten maken in leven en werk. Naast de trainingen die ik al gaf ontwikkelde ik een heel eigen werkwijze voor mensen die graag helderheid willen krijgen over wie ze zijn, en hoe ze de beste keus kunnen maken om hun uniciteit in de wereld te zetten. Ik begeleidde met succes vele mensen in hun proces van ontdekken waar te beginnen, en verhelderen hoe verder te gaan. 

Graag help ik je met ...

De Ineen Intensive

De Ineen Intensive is een intensieve dag, waarop je samen met mij werkt aan het...

 • ... helder krijgen van jouw doelen
 • ... onderzoeken wat jou belemmert, tegenhoudt of in de weg zit om te bereiken wat jij wil bereiken
 • ... leren hoe jij jezelf, je bedrijf of werksituatie stevig in de wereld kunt zetten. Met meer inspiratie en energie uit eigen bronnen

Ik werk “aan de binnenkant” met energie-meditaties, visualisatie, intentie en aandacht. Maar ook “aan de buitenkant” met concrete tips, uitleg of checklists, of een advies. De nadruk zal eerst meestal liggen bij wat zich in jou afspeelt, jouw binnenkant. Waarom? Omdat ik weet dat het daar begint. Leven van binnen naar buiten. Hoe helderder van binnen, hoe krachtiger in de wereld. Opruimen en transformeren van je verleden en je oude patronen. Technieken om zelf mee verder te gaan. Maar ook: helderheid over de "buitenkant". Welke stappen zet je, welke hulp heb je nodig, hoe kan je verder? Concreet en praktisch?

 1.  Formuleren van de Vraag: we formuleren je vraag die kan gaan over je persoonlijke leven, je werk of je bedrijf.
 2. Een Energie-Reading: ik 'lees' als het ware je energie en spoor de onderliggende lagen op die met je vraag te maken hebben. 
 3. Inventarisatie van de Mogelijkheden: nu we meer inzicht en helderheid hebben, is het zinvol de richting te bepalen 
 4.  We zetten de eerste Stappen: je krijgt concreet advies, energie-meditaties en visualisaties en andere oefeningen om beter te focussen, je emoties los te laten en je bewustzijn en innerlijke kracht te vergroten. Je gaat naar huis met dieper inzicht in jezelf, en praktische ideeën voor hoe verder. Je krijgt "tools", en tips over je aanpak
 5. De Afronding: we lopen de dag nog een keer door, evalueren en zetten alles op een rij zodat je klaar bent om de volgende stappen te zetten

De verhalen van cliënten die bij Margo een Intensive deden:

"Margo hielp mij mijn passie te vinden!"

Het heeft me enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat ik echt wil, waar ik warm voor loop, hoe ik weer meer energie ga krijgen en hoe ik mijn bedrijf weer nieuw leven in kan blazen. We keken naar de rode draad door mijn leven, mijn passie en mijn capaciteiten

We hebben onderzocht wat me al die tijd heeft tegengehouden. De zwaarte die ik voelde kan ik weer lichter maken en ik kan weer verder gaan. Dankzij de inzichten ik samen met Margo ontwikkeld heb kreeg ik ideeën om mijn bedrijf te vernieuwen en ik ben naar huis gegaan met oefeningen om mijn energie te versterken en in beweging te houden.

Ik weet nu zeker dat mijn passie ligt bij communicatie en het werken met 'moeilijke mensen'. Daar heb ik ook al veel ervaring in. Ik ga me nu richten op een specifieke doelgroep en ga mijn werk uitbreiden met het bouwen van websites en ik zet trainingen op mijn klanten te leren zelf hun websites te onderhouden. Ik heb er super veel zin in!

Dina
Grafisch Vormgever

"Omdat ik nu meer inzicht heb in mijn opties, kan ik de keuze beter maken"

Ik kwam bij Margo op een kruispunt in mijn leven. Met mijn ex (laten we hem Pim noemen) was het al een jaar over en het contact liep moeizaam. Ik had geen werk en wilde, samen met mijn zoontje Sander, weer terug naar de plaats waar ik vandaan kom. Daar woont mijn familie en de meesten van oude vrienden wonen daar nog steeds

Samen hebben we de stand van zaken bekeken en ik heb echt mijn gevoel beter in beeld. Met deze kennis, en de oefeningen die ik van Margo heb meegekregen, ben ik in staat om de volgende stap te zetten...

Fieke

Meld je aan voor een "Check-Gesprek"

Weet en voel je dat ik je verder kan helpen tijdens een Intensive? Vraag dan een gratis en vrijblijvend Check-Gesprek aan. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of dit de juiste keuze voor je is. Klik op de knop hieronder!

Ook als je niet weet wat je aan moet met de situatie op je werk kan een Intensive jou helpen...

"Mijn depressie door mijn toenemende slechtziendheid is afgewend en samen  hebben we mijn passie gevonden, zodat ik nog lang bij het bedrijf kan blijven"

Ik had het erg zwaar toen er bij mij een ziekte werd geconstateerd waardoor ik zeer slechtziend ga worden in de komende tijd. Mijn functie als technisch adviseur in de bouw kwam in het gedrang.

Na de energie-reading kwamen we erachter dat ik mijn energie sterker en het stresslevel lager kan maken door mijn creatieve kant weer meer te gebruiken.  Het schilderen was (mede door de ziekte) nogal in het slop geraakt en dankzij Margo ben ik nu bezig met beeldhouwen, waar de nadruk niet op het visuele ligt, maar op het voelen met mijn handen. 

In het vervolgtraject hebben we de uitkomsten van de Intensive op het gebied van mijn werk verder uitgewerkt. Met het gedegen plan heb ik het omscholingstraject volledig vergoed gekregen van mijn werkger, ik ben weer 100% aan de slag en goedgekeurd en ik werk nu (met hulpmiddelen voor mijn visuele beperking) als communicatie- en verbindingsadviseur. De angst die ik had was blijkbaar ongegrond, ook met een beperking heb ik bewezen dat ik wel degelijk mijn bijdrage kan leveren. Ik ben mijn werkgever en Margo uiteraard ontzettend dankbaar en geniet van het leven!​

Robert


Margo Kistemaker
Ineen Intensive

Margo Kistemaker

Sinds 1995 ben ik ondernemer. Ik ben begonnen als psycholoog-coach en gebruikte het werken met energie en healing als (extra) gereedschap. Op verzoek van diverse cliënten begon ik met het geven workshops en cursussen, al snel uitgebreid met een driejarige opleiding tot healer-reader. Sinds 2008 ben ik diverse opleidingen gaan volgen over ondernemerschap en Social Media.

Vanaf 2007 komen er docenten van over de hele wereld gastworkshops geven, als aanvulling op mijn bestaande lesstof. Ik werk onder andere samen met:​

 • ​Stephen Victor (Opstellingen, NLP - Verenigde Staten)
 • Sergio Magaña (Toltec tradition and Dreaming - Mexico)
 • Alma Santiago (Healing - Mexico)
 • Juan en Ivan Nuñez del Prado (Inka-traditie - Peru)

Sinds zo'n 7 jaar werk ik steeds vaker met zelfstandig ondernemers en professionals. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen ontdekken wat hun eigen unieke bijdrage aan de wereld is, en hoe ze die zo krachtig mogelijk naar buiten kunnen brengen. Daar wordt iedereen beter van. 

Ik hou ontzettend van schilderen, dit is voor mij een vorm van expressie en innerlijk tot rust komen. De schilderijen die je op mijn website ziet, zijn allemaal van mijn hand.

Wanneer is een Intensive geschikt voor jou?

 • Als je de echte actie steeds uitstelt en niet zeker weet wat je moet doen
 • Als je moeite hebt om de balans te houden in werk en privé
 • Als je teveel in je hoofd leeft en te weinig met je voeten op de grond staat
 • Als je voor een keuze staat en je eigenlijk de opties niet kunt overzien
 • Als je verlangt naar meer inspiratie en voeding, maar niet weet waar en hoe je dat kunt ontvangen
 • Als je je doelen niet helder hebt
 • Als het tijd is je bedrijf een andere richting te geven
 • Als je te weinig energie hebt om echt aan de slag te gaan

Als jij...

 • ... graag eigen verantwoordelijkheid neemt
 • ... gemotiveerd bent om hetgeen we tijdens de Intensive ontdekken, zelf verder te ontwikkelen, te gebruiken en zelf toe gaat passen
 • ... actief in het leven staat en relatief "goed in je vel" zit en graag een stap wil zetten en deze extra impuls goed kunt gebruiken
 • ... verschil maakt en wil maken in jouw kring, je vak en in de wereld

... dan is de Intensive voor jou bedoeld!

Een Intensive is niet geschikt voor iedereen. Tijdens deze intensieve dag zullen er wellicht dingen aan het licht komen die wilskracht en investering in energie en tijd van je vergen. Je moet daar echt voor open staan.

Alleen diegenen die bereid zijn stappen te zetten en beslissingen te nemen, zullen de diepere inzichten en transformatiekracht van de Intensive ten volle kunnen benutten.

Een Intensive-dag bij Ineen omvat:

 • Check-Gesprek
 • Exclusieve 1-op-1 dag samen met Margo in haar rustige studio in Amsterdam (vrij parkeren) of zelfgekozen locatie
 • Een hele dag werken aan jouw vraag en antwoord, jouw probleem en de oplossing
 • Onbeperkt koffie/thee/drankjes
 • Heerlijke lunch en gezonde versnaperingen
 • Een 'nazorg' Skype of telefoongesprek van 30 minuten 2 à 3 weken na de Intensive
 • De mogelijkheid tot het boeken van een vervolgtraject of -sessies voor het speciale Intensive-tarief
 • Samen formuleren van de vraag
 • Een energie-reading die de onderliggende en verborgen lagen van je vraag bloot legt
 • Aspecten, zichtbaar en onzichtbaar, die NU aan de orde zijn in kaart gebracht
 • Concrete adviezen, kennis, educatie en oefeningen
 • Een gedegen evaluatie, een plan met de stappen die je gaat zetten voor je bedrijf, in je werk of in je persoonlijke leven
 • Je krijgt geluidsopnamen toegestuurd, zodat je thuis ook gebruik kunt maken van de oefeningen en inzichten van de dag en ten volle profijt kunt trekken van de uitkomsten

Vraag een vrijblijvend en gratis Check-Gesprek aan

Ben jij toe aan een intensieve dag waarin je leert bewust te worden van jouw situatie? Kun jij concrete handvatten, adviezen en oefeningen gebruiken om je te ontwikkelen of eindelijk 'die stap' te maken? Verlang je naar richting, helderheid en antwoorden op je vragen? Vraag dan nu een Check-Gesprek aan!

Veelgestelde vragen

Zijn al mijn problemen na een Intensive opgelost?

Wat is een reading precies?

Kan ik de Intensive opgeven als aftrekpost aan de Belastingdienst voor mijn onderneming?

Kan ik de Intensive vergoed krijgen bij mijn zorgverzekering?

Ik twijfel nog, wat zal ik doen?

Na de Intensive heb ik nog behoefte aan meer coaching en begeleiding


P.S.: Als je er nog niet helemaal zeker van bent dat een Intensive de goede stap voor jou is, laat dan toch je gegevens achter op het inschrijfformulier. Dan neem ik contact met je op om dit te bespreken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een Ineen Intensive en geef me op voor een Check-Gesprek

Wat wil jij op jouw unieke wijze in je leven, je werk of je bedrijf in de wereld zetten?