De Inka Pad Online Cursussen starten weer!

HIER kan je je aanmelden voor Inka Pad 2 Online die start op zaterdag 30 maart. Kennis, oefeningen en initiaties van het Middenpad: Energie in de wereld: Healing en het Hart.

 • Heb je belangstelling voor de oude wijsheidstradities?
 • Ben je benieuwd naar de Inka-spiritualiteit?
 • Vind je sjamanisme interessant?
 • zoek je de échte oude kennis en wil je die leren gebruiken in het moderne dagelijks leven?
 • Wil je iets wezenlijks bijdragen aan de wereld maar ben je je ervan bewust dat je zelf de verandering moet zijn die je je wenst in de wereld?
 • Wil je weten wat het Vierde Niveau van bewustzijn inhoudt?
  (lees bijvoorbeeld mijn blogs Het Vierde Niveau, alles wat we hebben,  en Zijn wie je Bent op het Vierde Niveau).

Wil je echt aan de slag?
De oefeningen leren, de achtergronden kennen, de initiaties ontvangen?
Doe dan mee aan de Inka Pad workshops in de online versie!

In januari 2019 starten we weer met een groep. Je kunt ook nog later inhaken!
Individueel kan je altijd starten, op elk moment. 

Wat is Inka Online?

ALLE basiskennis met de Inka Kosmovisie, kennis van de Drie Kanten van het Pad, de initiaties, oefeningen, energiewerk, inzichten, rituelen…
En dat in drie online cursussen van 9 modules elk. Elke module bestaat uit 2 of 3 videolessen, de pdf van de presentatie, en omvat theorie, oefeningen, en vragen om zelf te beantwoorden.

In de 3 basiscursussen vind je (bijna) alles wat ik (Margo) geleerd heb op mijn pad in de Inka traditie van Juan en Ivan Nuñez del Prado, Americo en Gayle Yábar, Elizabeth Jenkins, verschillende Q’ero leraren, en heel veel boeken, in de afgelopen 15 jaar. In een vervolg zal nog aanvullende kennis behandeld worden.

 

De drie Basisworkshops omvatten:

 • de Rechterkant van het Inka Pad (kennis, basisbegrippen en de basis-initiaties: verbinden met je eigen bronnen van energie, omgaan met verschillen tussen mensen, verteren van zware energie, je kracht delen met anderen, en de verbinding met de spirituele lijn van leraren);
 • het Midden van het Inka Pad (het energiesysteem van “ogen en banden”, de energie van het hart en hoe vanuit je diepste essentie te verbinden met met jezelf, met anderen, en met de universele krachten van de wereld; de energie van verleden en toekomst, trauma en projectie);
 • en de Linkerkant van het Inka Pad (het werken met je 7 interne krachten, en de integratie van je energie met de universele krachten van de wereld, het werken met healing-energie, en vormgeven aan je eigen leven op je eigen unieke manier).

Zie onderaan deze pagina voor een uitgebreide beschrijving van de 3 cursussen!

Elke kant van het Inka Pad heeft een eigen benadering en een eigen kleur, maar de kennis bouwt ook op en uiteindelijk integreer je al je kennis, je passie en je actiekracht in Zijn wie je Bent, in contact met je essentie, met het doel van je leven en je unieke Zelf.

Klinkt dat groot en hoog gegrepen? Het kan! Over een half jaar ben je misschien al een heel stuk dichterbij!

De eeuwenoude Inka traditie geeft helder inzicht in wie je kunt zijn, en hoe je je kunt ontwikkelen naar ZIJN wie je werkelijk bent. De oefeningen zijn voor iedereen mogelijk te doen, en je spirituele ontwikkeling volgt, in een natuurlijk proces van groei.

De serie Inka oefeningen (initiaties, rituelen, en energie-meditaties) zijn meer dan 1000 jaar geleden ontstaan in een proces van uitproberen, verbinden met het innerlijk en met de krachten om ons heen, om een zo krachtige en efficiënte ontwikkelingsweg te creëren naar Spiritueel én “Werelds” Leiderschap. In de loop van de eeuwen heeft deze traditie zich verder ontwikkeld, tot er een compact, heel sterk werkend en helder en inzichtelijk “systeem” ontstaan is, wat een uiterst krachtig gereedschap is geworden voor spirituele en persoonlijke groei.

De Inka’s zagen (en zien) leiderschap als een spiritueel proces van zelf-ontwikkeling, gebaseerd op kennis en inzicht in de energetische wereld, en een krachtige verbinding vanuit het hart met jezelf, met krachtplekken in de wereld, met anderen, en met (steeds grotere) groepen mensen.

 

 

Wat brengt het jou, als je deze cursussen gaat doen?

Ten eerste:

 • Je leert de basis-inzichten en oefeningen van de eeuwenoude Inka-traditie: een uniek spiritueel systeem van kennis, oefeningen en spirituele ontwikkeling;
 • je krijgt een diepe verbinding met deze “lineage”, de ongebroken lijn van spirituele leraren van deze traditie, die 500 tot 1000 jaar terug gaat;
 • hierdoor kan je een diepe transformatie doormaken in je persoonlijk leven, je relaties en de manier waarop je in de wereld staat;
 • en je ontwikkelt je bewustzijn en je persoonlijke kracht op een natuurlijke manier, in je eigen tempo, zover als jouw mogelijkheden reiken, in elke fase van je leven.

Door jezelf te leren kennen en je kwaliteiten zo goed mogelijk te ontwikkelen

 • groeit je leiderschap over jezelf en over anderen, creëer je je eigen leven, en kan je je mooiste kwaliteiten en grootste geschenk delen met de wereld;
 • ben je helderder, krachtiger en liefdevoller in relaties;
 • leer je oude energie loslaten, en sta je meer open voor een toekomst vol mogelijkheden;
 • weet je hoe je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen voor je energetische voeding, je inspiratie, je manier van met anderen omgaan;
 • weet je hoe je in je kracht kunt staan, en hoe je die kracht kunt versterken;
 • ben je meer compleet en één geheel, en ken je jezelf beter.

Kortom: je wordt méér diegene die je in wezen al bent. “To be the real you”. Meer bewustzijn, meer “power”, meer helderheid, en meer verbinding.

****************************************************************************

En wat vinden deelnemers er van?

Ik heb met veel genoegen het online Inkapad ( 1,2,3) gevolgd bij Margo. Elke module zat verpakt in een duidelijke powerpoint met heldere videopresentatie. Margo heb ik ervaren als een kundig  en nuchter docente. Ze weet waar ze het over heeft en is ook goed thuis in andere tradities.

De inhoud van het Inkapad heb ik als inspirerend en liefdevol ervaren. Juist omdat het een mooie combinatie is van natuur, spiritualiteit en aardsheid, zonder goeroe’s of andere heimelijke hiërarchie. Er zit een duidelijke logica en opbouw in.

Bovendien vind ik het door de oefeningen heel bruikbaar in mijn eigen persoonlijke en professionele leven. De gezamenlijke driedaagse was de kers op de taart. Samen oefenen en uitwisselen van ervaringen en gedachten o.l.v. Margo. Op die manier is het Inkapad voor mij nog meer gaan leven.

Ik ben er tot mijn eigen verbazing elke dag mee bezig.

“Work in the invisible at least as hard as you do in the visible”

Deze spreuk van Rumi staat op elke email van Ineen.
Het Inkapad biedt wat dit betreft veel mogelijkheden.

Een aanrader!

Godelieve ten Kortenaar

 

Een hele mooie reis door en in mijn energie! Ik vind het Inka Pad een heel duidelijke en begrijpelijke manier om meer te leren over wat energie is en hoe het werkt. Ik vond het ook heel leuk dat de oefeningen zo makkelijk te leren zijn, en ik heb gemerkt dat het echt werkt.
Ook in mijn werk met cliënten gebruik ik de oefeningen veel, om mijn eigen energie schoon te houden, maar ook om de cliënt dingen te leren. Dat werkt echt goed.

Marlies, life coach

*************************************************************************************

Er zijn twee manieren om de cursussen te volgen:

 1. Je neemt deel aan een groep. Een paar maal per jaar start een serie cursussen in de volgorde Inka Pad 1, dan 2, dan 3, aansluitend op elkaar. Als je deelneemt aan de groep krijg je elke week een module van de cursus toegestuurd, zodat je met regelmaat de modules van de cursus doorwerkt.  Elke 2 of 3 weken is er (op een moment dat de meeste mensen van de groep online kunnen zijn) een Vraag & Antwoord sessie, online (via “Zoom”). Tijdens die sessie doen we een energie-oefening, waarna je al je vragen kunt stellen over de modules die al aangeboden zijn.Op die manier kan je dus de lessen op je eigen moment doen, en heb je toch een verbinding met anderen (de grootte van de groep kan verschillen!). Je leert extra door het contact met en de vragen van de anderen. Tussendoor kan je je vragen naar Margo emailen, en die worden zoveel mogelijk in de Vraag & Antwoord sessie beantwoord.
 2. Je wilt graag op je eigen moment starten en je doet de cursus, of de 2 of 3 cursussen, individueel op je eigen moment. De hele cursus is direct beschikbaar, je kunt dus in je eigen tempo de modules doorwerken. Je krijgt iedere week een email toegestuurd, waardoor je herinnerd wordt aan een volgende module. Maar je kunt ook sneller of langzamer door de cursus heen.Je kunt je vragen tussendoor aan Margo sturen per email, en je spreekt met Margo af of je per email antwoord krijgt, in een korte persoonlijke video, of in een persoonlijke afspraak van maximaal een uur, nadat je 2 à 3 modules doorgewerkt hebt, op een vooraf afgesproken m0ment.

Wie deelneemt aan een groep krijgt 50 euro korting op de cursusprijs! Dat omdat het voor mij (Margo) efficiënter is om met alle deelnemers tegelijk de vragen te beantwoorden. Als je de cursus(sen) individueel volgt betaal je dus 50 euro meer, maar dan heb je wel weer het voordeel dat je voor je eigen vragen ook je eigen moment kunt kiezen, en je in je eigen tempo (sneller of langzamer dan een groep) de modules kunt doorwerken.

Inka Driedaagse

Voor iedereen van beide manieren van cursussen volgen (groep of individueel) is het mogelijk om deel te nemen aan de Inka driedaagse, die 1 of 2 maal per jaar wordt gegeven. Tijdens de Inka Driedaagse worden op één dag de oefeningen van één cursus herhaald, en ontvang je de initiaties die bij de “kant van het Inka Pad” horen die in die cursus behandeld wordt. Je kunt dus deelnemen aan de dag, of de dagen, die horen bij de cursus(sen) die je al eerder gevolgd hebt, in workshop-vorm bij Margo of Juan en Ivan, of in de online cursussen van Margo. In overleg met de groep die deelneemt wordt de uiteindelijke inhoud van de driedaagse vastgesteld.
Als je alle 3 de dagen komt, krijg je korting op de de driedaagse-prijs.
Wie eerder al 1, 2 of 3 cursussen volgde en nu (weer) deelneemt aan de hele driedaagse, krijgt ook de korting.

 

Inka Pad 1: Phaña, de Rechterkant van het pad.
Kennis, Kosmovisie en Kern-oefeningen van de Inka-traditie
(mystieke kennis en bronnen van energie)

Klik hier om aan te melden voor de groeps-cursus

Klik hier om aan te melden voor de individuele cursus

 

 

Inka Pad 2: Chaupi, het Midden van het pad.
Energie in de wereld: Healing en het Hart
(sociale relaties, energie van het hart, en verbinding met de universele energieën)

 

 

 

Inka Pad 3: Ll’oqe, de Linkerkant van het pad.
De Magie van Werken met Energie
(innerlijke kracht, integratie en werken met aarde-energie

Driedaagse: op 31 mei, 1 en 2 juni 2019, in Amsterdam.

Er is ook een driedaagse gepland op 25, 26 en 27 oktober 2019, ook in Amsterdam.
De data zijn onder voorbehoud totdat ze met de deelnemende groep definitief worden vastgesteld.

 

Hoe is Inka Pad Online “Groep” georganiseerd?

Wie het Inka Pad loopt ontvangt indrukwekkende kennis, krachtige inwijdingen en leert technieken om te werken met subtiele energie in verbinding met kosmos en aarde, in sociale  en persoonlijke relaties, en in je eigen interne energie-systeem. Ook vergroot je je sensitiviteit en je niveau van bewustzijn.

Als je de online cursus start met een groep, dan komen de 9 online lessen week na week vrij, en die omvatten de hele lesstof van de Inka Pad  workshop. Er is persoonlijke begeleiding via het online lesprogramma en email. Zo werk je in 8 à 9 weken door de stof van de Inka traditie heen, in je eigen tempo, maar mét begeleiding (online) van Margo.

De lessen bestaan uit teksten, powerpoint presentaties, video- en soms audio-opnames, en opdrachten. Als de deelnemers na Inka Pad 1 verder willen volgt, ook weer in 2 maanden tijd, Inka Pad 2 (zie verderop bij Achtergonden en inhoud) op een soortgelijke wijze , en daarna Inka Pad 3. 

Tijdens de online cursussen worden, in de cursusperiode, 3 tot 4 maal per cursus online vragensessies gehouden, waar je mij (Margo) en de groepsleden (online) kunt ontmoeten, en je al je vragen kunt stellen. Als de cursussen zijn afgerond kan je ervoor kiezen een 3-daagse workshop te volgen waarin je alle initiaties ontvangt, de oefeningen herhaalt met elkaar, en waarin we met elkaar de verdieping zoeken.

Als je Individueel de lessen volgt, zijn alle modules voor je beschikbaar en kan je in je eigen tempo door de modules heen werken. 

 

 

PRAKTISCH:

Dagen, tijden, prijzen, regelingen

Deelname in de groep:

 • Op 19 januari 2019 start weer een Inka Pad 1 Online, de groepsversie.
  Aanmelden voor de Inka Pad 1 groeps-versie: klik hier.
 • Gepland staat Inka Pad 2 vanaf 30 maart, en Inka Pad 3 vanaf 15 juni 2019.
 • HIER kan je je aanmelden voor Inka Pad 2 Online die start op zaterdag 30 maart. Kennis, oefeningen en initiaties van het Middenpad: Energie in de wereld: Healing en het Hart.
 • Wie meedoet met de groeps-cursussen krijgt elke week een module toegestuurd, en er zijn 3 à 4 online bijeenkomsten per cursus voor vragen en antwoorden.
 • Kosten: € 197 per cursus excl. BTW (incl. BTW: € 238,37). Bij aanmelding betaal je direct in één keer. Elke week ontvang je een email met de link naar de lessen van de betreffende module.
 • Je kunt na overleg meestal ook nog later instromen in de cursus. Je hebt dan direct toegang tot de modules die al beschikbaar zijn, en doet daarna met de groep mee.
 • In Inka Pad 2 kan je instromen tot en met 22 april 2019!

  Wil je persoonlijke begeleiding bij het inhalen en wil je persoonlijk vragen stellen? Kies dan voor “Individuele deelname”!

 

Individuele deelname:

 • Het is ook mogelijk om op je eigen moment met een individuele Inka online cursus te starten. Dat kan een goede optie zijn als direct met Inka Pad 2 of 3 wilt beginnen. Dat is mogelijk als je eerder al een Inka Pad cursus hebt gevolgd, “live” of online, bij of via Margo.
 • Je start op je eigen moment, door aanmelding op het online lessen-platform MijnEcourse. Margo krijgt een melding van jouw deelname, en in overleg spreken we de vragenuurtjes af (die altijd “online” plaatsvinden).
 • Je kunt ook een combinatie maken van individuele en groepsdeelname, bijvoorbeeld als je wel in januari met de groep in Inka Pad 2 wilt starten, maar Inka Pad 1 nog niet gedaan hebt. Je kunt Inka Pad 1 dan versneld doen van te voren, en daarna verder in de groep.
 • Aanmelden voor de Individuele deelname aan Inka Pad 1 kan HIER.
 • Kosten: € 247 excl BTW (inclusief BTW: € 298,87).
 • Aanmelden voor Individuele deelname aan Inka Pad 2 en Inka Pad 3 is binnenkort mogelijk. Stuur een email als je je hiervoor wilt aanmelden.

Als je twijfelt wat voor jou de beste manier is, neem contact op! We bekijken dan samen hoe je het beste de Inka Pad cursussen kunt doen. 

 

Driedaagse Inka Pad initiaties en oefeningen

 • De eerstvolgende driedaagse is op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 (het Hemelvaart-weekend).
 • De driedaagse is voor iedereen die alle drie de cursussen heeft doorlopen, waar of wanneer ook. Het is voor de Online deelnemers de kers op de taart, de afronding van de cursussen met de formele initiaties, en het met elkaar doen van oefeningen, waardoor alles goed integreert. Zolang er plek is kunnen mensen ook meedoen aan 1 of 2 dagen van de 3-daagse.
 • Je kunt meedoen aan een dag die hoort bij een cursus die je al gevolgd hebt.
 • Kosten voor de driedaagse: € 295 excl. BTW (dat is inclusief BTW: € 356,95).
 • Deelname voor 1 dag: € 125 excl. BTW (incl. BTW € 151,25). Voor 2 dagen betaal je het dubbele, dus € 250 excl. BTW (€ 302,50 incl. BTW). Voor de 3e dag betaal je dus maar € 45 (excl.).
 • De prijzen voor de driedaagse zijn inclusief lunch!
 • Aanmelden kan door een email te sturen naar margo@ineen.org.

Als je individueel deelneemt aan het Inka Pad Online dan kan je ook meedoen met de Driedaagse! 

Er is geen extra korting als je meedoet met alle drie de online cursussen. Je bent dus ook vrij om er tussendoor mee te stoppen en een andere keer verder te gaan. Je kunt dan echter niet aan de hele Driedaagse meedoen, alleen aan de dag die hoort bij de cursus die je gevolgd hebt.

 

Aanmelden:

via de links die vermeld staan bij de cursussen. Je meldt je aan en betaalt direct op het Online lessenplatform MijnECourse.

Wil je meer weten, overleggen of een eigen plan maken?

Stuur een email naar margo@ineen.org.

Ik neem contact met je op!

 

 

IInka Header 600x225

De top van Apu Salkantay, de Apu van de vrije wilde energie (schilderij)

 

 

Je kunt de Basisworkshops Inka Pad online volgen zonder enige voorkennis of introductie. 

De volgorde is wél belangrijk: Inka Pad 1 is voorwaarde voor deelname aan Inka Pad 2, en ook voorwaarde voor Inka Pad 3. Inka Pad 2 en 3 gaan over verschillende dingen, maar voor beide heb je de kennis van Inka Pad 1 nodig.

In de online cursussen bouwt de kennis op elkaar voort, en is het aan te raden de cursussen in volgorde 1 –> 2 –> 3 te doen.

Natuurlijk kan je ook met Inka Pad 2 of 3 beginnen als je Inka Pad 1 al eerder op een andere manier hebt gevolgd. Maar let op: alleen de Inka Pad workshops van Margo Kistemaker, en van Juan en Ivan Nuñez del Prado zijn daarvoor voldoende. Workshops met andere Inka-leraren (ook al hadden de workshops  een soortgelijke naam) omvatten deels of helemaal andere kennis en oefeningen en zijn daarom niet geschikt om in deze serie als basis te dienen.

 

MK_S_vuurgolf_02

Door wie worden de cursussen gegeven?

Margo Kistemaker (psychologe) werkte vanaf 1988 tot 2002/2003 met energiewerk, healing en reading volgens het aura-chakra-model. Ze paste de lessen steeds aan op grond van eigen ervaringen en haar waarneming van de energetische wereld. Toen zij eind 2002 in aanraking kwam met de Inka traditie en lessen ging volgen bij Juan Nuñez del Prado, klikte dat geweldig goed met haar eigen visie en de vragen en antwoorden die zij in de loop der jaren had gesteld, en gevonden. De Inka traditie is sinds 2004 de basis geworden van haar lessen in workshops en opleiding.

Margo is sinds 2003 leerling van diverse Inka-leraren, waarvan Juan Nuñez del Prado de belangrijkste is (naast Elizabeth Jenkins, Americo Yábar en diverse Q’ero leraren). Sinds 2006 geeft zij zelfstandig Inka Pad workshops. Van 2008 tot en met 2016 organiseerde Margo jaarlijks workshops met Juan Nuñez del Prado en zijn zoon Ivan, waarbij zij vertaalde en assisteerde bij de lessen.

Vanaf begin 2018 is er nu de mogelijkheid om de Inka Pad cursussen online te volgen. Margo blijft in deze cursussen heel dicht bij de lessen die zij zelf ontving van Juan, maar heeft natuurlijk haar eigen manier van presenteren, interpreteren en verbanden leggen. Die eigen manier is mede beïnvloed door alles wat Margo naast het Inka Pad geleerd en ontwikkeld heeft.
Op de webpagina over Margo vind je meer over haar.

 

Achtergronden en inhoud van de cursussen

TIP: lees het artikel van Juan over de Andes- (of Inka-) traditie en de zeven niveaus van bewustzijn in zijn artikel An Andean transcendental Anthropology -Juan Nuñez del Prado.

 

Wat leer je in de Inka Pad workshops?

Inka Pad 1 – Kennis, Kosmovisie en Kern-oefeningen

(het Mystieke Pad, Phaña, Rechterkant)
In deze cursus leer je de kosmovisie en basisbegrippen van de Inka-traditie kennen, en je leert werken met lichte en zware energie zodat je je spirituele, mentale en emotionele groei een krachtige impuls kunt  geven. De “Rechterkant” is de meer begrijpende, kennis- of intellect-kant van het Inka Pad. Als je deze cursus hebt gedaan heb je inzicht in de basis van de Inka-traditie en ken je de 3 belangrijkste oefeningen, waarmee je je eigen energie helderder en sterker kunt maken.

Mystieke kennis betekent in deze context: je eigen verbinding maken met het goddelijke, je eigen ervaring van je eigen energie krijgen, je eigen spirituele waarheid vinden.

Onderwerpen in deze cursus zijn:

 • je eigen verbinding maken met je kosmische bron en aarde-bron van energie;
 • krachtig gronden door zware energieën los te laten en de voedende lichte energie van de aarde binnen te laten;
 • op een organische manier grenzen aan je energieveld creëren die jou beschermen en het contact met anderen tegelijkertijd verbeteren;
 • je drie kern-krachtvelden met elkaar in lijn brengen: Yachay (kennis en denken), Munay (intentie en ervaring0, en Llankay (impulskracht en actie);
 • makkelijker omgaan met verschillen tussen mensen;
 • je relaties meer in harmonie brengen;
 • herkennen van verschillende soorten relaties en het integreren van jouw energie met die van een ander zonder je eigenheid te verliezen;
 • het delen van je persoonlijke kracht met anderen, zo dat iedereen er beter van wordt (Karpay Ayni);
 • niveaus van bewustzijn en de consequenties daarvan voor je denken, voelen en handelen;
 • en verbinding met de spirituele lijn van kennis en beoefening van het Inka Pad (Misha Chakuy).

 

Inka Pad 2 – Energie in de wereld: Healing en het Hart 

(het Middenpad, Chaupi, het pad van het hart)
In de cursus over het Midden van het Inka Pad leer je je eigen energetisch systeem kennen zoals de Inka’s het benoemen en er mee werken. Ook maak je een verbinding met de universele krachten die het leven op aarde vormgeven, en maak je op verschillende manieren je energieveld lichter, krachtiger en helderder.

Het Midden van het Pad is het werken met de kennis en oefening die buiten met binnen verbindt, je bronnen van energie buiten je met je interne gedachten, gevoelens en gewoontes. Het Midden van het Pad is sterk verbonden met de energie van het Hart.

Onderwerpen in deze Inka Pad 2 cursus zijn:

 • Het ritueel van het weven van de banden van kracht en het openen van de energetische ogen (Chumpi Away Ñawi Kichay)
 • hierdoor activeer je je eigen energiesysteem en versterk je je essentie-kracht;
 • je leert waarnemen met ALLE ogen, niet alleen die in je hoofd;
 • je ontdekt hoe je verschillende aspecten van je zelf (zien, communiceren, voelen, verbinding maken, doen) met elkaar verbindt en integreert tot één geheel, jouw Ziel;
 • je leert de kunst van het harmonieus omgaan met anderen in relaties en groepen;
 • je leert je verbinden met de kracht van de universele energieën van Water (levensenergie), Aarde (voeding en vorm, materie), Zon (bewustzijn) en Wind (informatie);
 • we doen oefeningen voor het transformeren van zware energieën uit het verleden;
 • en met angst en projectie op de toekomst;
 • je leert een paar basistechnieken om jezelf en anderen te healen;
 • en last but not least: we werken met de helende energie van het hart. 

Inka Pad 3 – De Magie van Werken met Energie

(Het pad van actie, Lloqe, Linkerkant)
In deze cursus leer je concreet werken met energie, voor zelfhealing, en healing van anderen.

Onderdelen zijn: het activeren en versterken van je zeven interne krachten:

 • Qaway- de kracht van helder zien, visie;
 • Rimay- spreken met kracht, expressie, je eigen stem vinden;
 • Kanay- de kracht van Zijn wie je in wezen bent, in contact zijn met je kern, je essentie;
 • Munay- de geintegreerde kracht van liefde & wil,  jouw persoonlijke kracht om te werken met universele liefde;
 • Tusuy- de kracht van verbinding, ervaring, keuzes maken en “dansen in de wereld”;
 • Atiy- jezelf kennen, de kracht van aanvoelen en weten wat je aankunt, jezelf niet overschatten en niet onderschatten;
 • Tarpuy- de kracht van kunnen loslaten, overgave, geduld en het proces laten plaatsvinden zonder ongeduld.

Je leert werken met je spirituele helpers (Inka-stijl);
we ontdekken de zeven transities van één bewustzijnsniveau naar een volgend;
je versterkt je Zelf en ontdekt hoe groot jouw nog ongebruikte potentie is;
we werken met verfijning van je waarneming;
je leert hoe je in contact met verschillende mensen een ander soort energetische grens kunt aangeven;
je leert hoe je jouw bewustzijn en kracht integreert tot jouw unieke manier van Zijn in de wereld;
en tot slot leer je samenwerken met de grote kracht van Moeder Aarde, de Amaru-slangenkracht (de Inka-variant van de Kundalini-energie).